Spółki zależne

Gos-Zec Sp. z o.o.
Dersław Sp. z o.o.
Elposerwis Sp. z o.o.
Centrum Ratownictwa i Ochrony Straż Pożarna Sp. z o.o.
Elpobud Sp. z o.o.
PHOENIX BUSINESS Sp. z o.o.

Przedsiębiorstwo Usługowe GOS-ZEC Sp. z o.o.

Możemy pochwalić się kilkunastoletnim doświadczeniem w obsłudze firm i instytucji w zakresie utrzymania czystości oraz ochrony osób i mienia.

Jesteśmy członkiem Polskiego Stowarzyszenia Czystości oraz elitarnego klubu Gazel Biznesu – grona najdynamiczniej rozwijających się firm. W 2007 roku zostaliśmy laureatem Złotej Statuetki Przedsiębiorstwa Fair Play za kierowanie się w swojej działalności zasadami etyki. W 2010 roku nasza firma po raz kolejny uzyskała certyfikat Gwarant Czystości I Higieny za jakość świadczonych usług.

Filarem funkcjonowania naszego przedsiębiorstwa jest ciągłe inwestowanie w nowoczesne rozwiązania oraz stałe podnoszenie kwalifikacji pracowników. O jakości naszych usług najlepiej świadczy ilość przedsiębiorstw, które nam dotąd zaufały. Wśród nich znajdują się ORLEN Petro Zachód, Dalkia Poznań Zespół Elektrociepłowni S.A., Zakład Robót Drogowych, Grupa Radiowa Agory Sp. z o.o. oraz Okręgowy Urząd Probierczy.

Przedsiębiorstwo Usługowe GOS-ZEC Sp. z o.o
ul. Ostrowska 474A
61-324 Poznań
www.gos-zec.pl

Sekretariat:
fax 61 82 11 494
e-mail: biuro@gos-zec.pl

Dersław Sp. z o.o.

Działalność firmy Dersław ma charakter wielowymiarowy. W jej zakres wchodzi świadczenie usług ochrony i cateringu oraz prowadzenie motelu wraz z restauracją.

Usługi ochrony
Oferujemy usługi związane z zapewnieniem bezpieczeństwa:
- stałą i dyskretną ochronę przez 24 godziny na dobę
- szybką i skuteczną pomoc jednostek interwencyjnych
- tworzenie planów ochrony
- zabezpieczenie imprez masowych

Catering
Spółka Dersław świadczy profesjonalne usługi cateringowe. Bogate doświadczenie oraz wykwalifikowany personel są gwarancją usług na najwyższym poziomie. Oprócz pełnej obsługi cateringowej zapewniamy również doradztwo oraz wiele innych usług dodatkowych.

Motel „Dersław”
Motel położony jest w Połańcu. Oferujemy niskie ceny, miłą i profesjonalną obsługę oraz wygodne pokoje. Na terenie motelu znajduje się kompleks restauracyjny składający się z sali restauracyjnej, baru, sali bankietowej, sali konferencyjnej oraz zaplecza kuchennego o łącznej powierzchni 570 m². Organizujemy imprezy okolicznościowe takie jak: wesela, komunie, bale oraz spotkania integracyjne.

”Dersław” Sp. z o.o.
ul. Ruszczańska 24
tel./fax. 15 86 550 77
www.derslaw.com.pl

Elposerwis Sp. z o.o.

Elposerwis świadczy kompleksowe usługi z zakresu sprzątania obiektów, zagospodarowania terenów zielonych, prowadzenia prac remontowo-budowlanych, pralnictwa oraz organizowania przeprowadzek. Wielowymiarowość i kompleksowość podejmowanych przez nas działań są najlepszą gwarancją jakości i przystępnych cen naszych usług. Sprawny przebieg realizowanych zadań zapewnia odpowiedzialny i profesjonalnie wyszkolony zespół specjalistów.

ul. Zawada 26
tel./fax. 15 86 562 70
www.elposerwis.pl

Centrum Ratownictwa i Ochrony Straż Pożarna Sp. z o.o.

Spółka świadczy kompleksowe usługi związane z ochroną przeciwpożarową. Oferujemy zabezpieczenia przeciwpożarowe obiektów oraz imprez masowych, dostawy specjalistycznego sprzętu oraz szkolenia z zakresu ochrony przeciwpożarowej. Wśród oferowanych przez nas usług znajduje się również neutralizacja i utylizacja substancji ropopochodnych. Nowoczesny sprzęt oraz doświadczony i odpowiedzialny zespół są najlepszą gwarancją Twojego bezpieczeństwa.

Dane kontaktowe:
Centrum Ratownictwa i Ochrony STRAŻ POŻARNA Sp. z o.o.
Zawada, 28-230 Połaniec
tel./fax 15 865 61 37
e-mail: uslugi@elpoz.pl
www.elpoz.pl

Elpobud Sp. z o.o.

Spółka Elpobud jest prężnie rozwijającą się firmą świadczącą usługi remontowo–budowlane w sektorze przemysłowym. Mamy na swoim koncie wiele realizacji z zakresu budownictwa ogólnego oraz specjalistycznych prac w sektorze energetycznym.

Obecnie firma zatrudnia 150 wykwalifikowanych pracowników. Posiadamy własne zaplecze warsztatowe, park maszynowy oraz transportowy. W swojej działalności wykorzystujemy nowoczesny sprzęt oraz sprawdzone technologie. Kompetentny i fachowy nadzór jest gwarancją terminowego i profesjonalnego wykonania prac.

Zawada 26
faks: 15 865 66 44
e-mail: biuro@elpobud.pl
www.elpobud.pl

PHOENIX BUSINESS” Sp. z o.o.

Spółka jest autoryzowanym Sprzedawcą Węgla Kamiennego.
Prowadzi działalność w zakresie następujących usług:
• handlu węglem,
• hurtowym handlu paliwami ciekłymi,
• obsługi magazynów otwartych,
• wynajmu maszyn, pojazdów i urządzeń

Na szczególną uwagę zasługuje fakt, że w zakresie handlu węglem Spółka posiada stałych sprawdzonych odbiorców a wykorzystując nabyte doświadczenia sukcesywnie rozszerza współpracę pozyskując nowych kontrahentów.

Dane kontaktowe:
„PHOENIX BUSINESS” Spółka z o. o.
41-707 Ruda Śląska
ul. Kalinowa 9