Działalność firmy Dersław ma charakter wielowymiarowy. W jej zakres wchodzi prowadzenie hotelu, motelu wraz z restauracją oraz świadczenie usług cateringu i ochrony.

Hotel „Rytwiany”
Nasz hotel reprezentuje bardzo wysoki standard. W początkach XX wieku mieściła się w nim siedziba księcia Artura Radziwiłła oraz jego rodziny. O miłą atmosferę oraz dobre samopoczucie gości hortelu dba profesjonalnie wyszkolony personel.

Motel „Dersław”
Motel położony jest w Połańcu. Oferujemy niskie ceny, miłą i profesjonalną obsługę oraz wygodne pokoje. Na terenie motelu znajduje się kompleks restauracyjny składający się z sali restauracyjnej, baru, sali bankietowej, sali konferencyjnej oraz zaplecza kuchennego o łącznej powierzchni 570 m². Organizujemy imprezy okolicznościowe takie jak: wesela, komunie, bale oraz spotkania integracyjne.

Catering
Spółka Dersław świadczy również profesjonalne usługi cateringowe. Bogate doświadczenie oraz wykwalifikowany personel są gwarancją usług na najwyższym poziomie. Oprócz pełnej obsługi cateringowej zapewniamy również doradztwo oraz wiele innych usług dodatkowych.

Usługi ochrony
Oferujemy także usługi związane z zapewnieniem bezpieczeństwa:
- stałą i dyskretną ochronę przez 24 godziny na dobę
- szybką i skuteczną pomoc jednostek interwencyjnych
- tworzenie planów ochrony
- zabezpieczenie imprez masowych